top of page

TARINANI

Olen Katriina Kettunen, valmentaja Oulusta. Olen Auktorisoitu Personal Trainer, kuntosalivalmentaja, ryhmäliikunnanohjaaja ja tradenomi.

Olen Katriina Kettunen, valmentaja Oulusta. Olen Auktorisoitu Personal Trainer, kuntosalivalmentaja, ryhmäliikunnanohjaaja ja tradenomi.

Itseltäni löytyy monenlaista lajitaustaa 10 vuoden varrelta, kuten mm. maratonjuoksu, tavoitteellinen kuntosalitreenaaminen, tanssi, jooga ja crossfit. Kymmeneen vuoteen on mahtunut mukaan myös elämäntapamuutos.

 

Oman elämäntapamuutokseni kautta tiedän mitä muutoksen tekeminen niin henkisesti kuin fyysisestikin asiakkaalta vaatii ja pystyn täten auttamaan asiakkaitani hyvin syvällisellä tasolla. 

 

Puolestaan kestävyysjuoksutaustani ja tavoitteellisen kuntosalitreenaamisen ansiosta tiedän miten tavoitteet tullaan saavuttamaan henkisellä ja fyysisellä sitoutumisella tavoitteeseen.

Valmentajana olen todella kannustava ja huomioin asiakkaani tarpeet aina perinpohjaisesti, sillä haluan jokaisen yksilön saavuttavan tavoitteensa. Kuuntelen asiakastani tarkasti ja ohjaan asiakkaani lempeän jämäkästi kohti asetettuja tavoitteita.

Personal training on kokonaisvaltaista ihmisten auttamista, jossa otetaan huomioon niin yksilön fyysinen ja kuin henkinenkin puoli. Personal training -palvelun ostaessa asiakas sijoittaa itseensä ja hyvinvointiinsa, joka kantaa läpi elämän. Sijoitus on pieni nähden hyötyyn, jonka saa kun pääsee elämään elämäänsä hyvinvoivana ja pääsee tavoitteisiinsa.

 

IMG_6884 2_edited_edited_edited_edited_edited.jpg

Valmennusfilosofiaan kuuluu  asiakkaan huomioiminen yksilöllisenä kokonaisuutena. Kuuntelen asiakastani ja valmennan kehon lisäksi mieltä. Uskon, että positiivisuudella ja oikealla asenteella mikä vain on mahdollista!

Lähtökohta valmennukselle on aina järkevä tekeminen ja pysyvät muutokset. En anna kitudieettejä tai usko pikaratkaisuihin. Valmennuksessani tehdään aina yksilön terveys ja turvallisuus edellä töitä.

Koulutukseni:

  • ​​Auktorisoitu Personal Trainer (Trainer4you)

  • Kuntosalivalmentaja (Trainer4you)

  • Ryhmäliikunnanohjaaja (Fitness24Seven)

  • Myynnin ja markkinoinnin tradenomi (Oulun ammattikorkeakoulu)

  • Erityisosaamisalueitani ovat elämäntapamuutokset, aloittelijat, kiinteytyjät, tavoitteelliset kuntosalitreenaajat, kestävyysjuokseminen ja mentaalivalmennus.

Lämpimästi tervetuloa valmennukseeni!

Yhdessä onnistumme!

bottom of page