top of page
Personal trainer oulu

TARINANI

Olen Katriina Kettunen, valmentaja Oulusta. Olen Auktorisoitu Personal Trainer, kuntosalivalmentaja, ryhmäliikunnanohjaaja ja tradenomi.

Minulta löytyy monenlaista lajitaustaa 10 vuoden varrelta, kuten mm. maratonjuoksu, tavoitteellinen kuntosalitreenaaminen, tanssi, jooga ja crossfit. Kymmeneen vuoteen on mahtunut mukaan myös muutaman vuoden liikkumattomuusjakso, jonka jälkeen tein elämäntapamuutoksen ja kunnon kohotus -remontin.

Oman elämäntapamuutokseni myötä ymmärrän mitä muutoksen tekeminen niin henkisesti kuin fyysisestikin voi vaatia ja täten pystyn samaistumaan tilanteeseesi, antamaan henkistä tukea matkallesi ja auttamaan sinua hyvin syvällisellä sekä pysyvällä tavalla valmennuksessani.

 

Mikäli tavoitteesi on puolestaan kestävyysjuoksun tai tavoitteellisen kuntosalitreenaamisen puolella, pystyn oman taustani myötä ymmärtämään syvällisiä prosesseja, joita matkalla tavoitteeseesi saatat läpikäydä. Autan sinua ylittämään esteet ja jatkamaan nousujohteista matkaasi kohti tavoitettasi.

Valmentajana olen todella kannustava, empaattinen, mutta myös sopivan vaativa, jotta onnistumme yhdessä. Olen läsnä, kuuntelen sinua ja huomioin tarpeesi valmennuksessa perinpohjaisesti. Ohjaan sinut lempeän jämäkästi kohti asetettuja tavoitteita!

Varaa ilmainen konsultaatio kanssani, niin jutellaan lisää miten voisin auttaa juuri sinua!

"Katriina on valmentajana tosi helposti lähestyttävä ja ottaa huomioon kaikki yksilölliset tarpeet. Mulla oli suurin tavoite saada keskivartalo vahvemmaksi ja selkäkipuja vähemmäksi. Katriina teki ohjelman juuri näille tarpeille! Katriina oli todella omistautunut koko valmennusprosessin ajan ja sain kaikkiin liikkeisiin selkeän opastuksen sekä henkilökohtaisen tuen koko 3 kuukauden valmennuksen ajalle. 

 

Koen, että sain todella ammattimaista ohjausta ja se myös näkyi tuloksissa! Voin todellakin suositella Katriinaa valmentajaksi! Saat hänestä todella sydämellisen valmentajan, joka aidosti haluaa auttaa sut kuntoon ja kuuntelee! "

- Emilia

Alexa Young, CA

Personal trainer oulu

Valmennusfilosofiaan kuuluu  asiakkaan huomioiminen yksilöllisenä kokonaisuutena. Kuuntelen asiakastani ja valmennan kehon lisäksi mieltä. Uskon, että positiivisuudella ja oikealla asenteella mikä vain on mahdollista!

Lähtökohta valmennukselle on aina järkevä tekeminen ja pysyvät muutokset. En anna kitudieettejä tai usko pikaratkaisuihin. Valmennuksessani tehdään aina yksilön terveys ja turvallisuus edellä töitä. Annan valmennuksissa asiakkailleni aina 100% ja täten odotan myös asiakkaaltani täyttä sitoutumista yhteiseen muutosmatkaan, uskoa itseensä ja luottamusta prosessiin. 

Koulutukseni:

  • ​​Auktorisoitu Personal Trainer (Trainer4you)

  • Kuntosalivalmentaja (Trainer4you)

  • Ryhmäliikunnanohjaaja (Fitness24Seven)

  • Myynnin ja markkinoinnin tradenomi (Oulun ammattikorkeakoulu)

  • Erityisosaamisalueitani ovat elämäntapamuutokset, aloittelijat, kiinteytyjät, tavoitteelliset kuntosalitreenaajat, kestävyysjuokseminen ja mentaalivalmennus.

Lämpimästi tervetuloa valmennukseeni!

Yhdessä onnistumme!

bottom of page